Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

Kayısı yağı, bir pres altında kayısı tohumlarının sıkılmasıyla elde edilen mükemmel bir kozmetik üründür. Bazen hammaddede erik veya erik tohumu eklenir.

yapı

Kayısı çekirdeği yağı,yağlı (baz) yağlar. Ürün açık sarı bir renge, hafifçe ifade edilen aromaya ve sıvı, hafif viskoz bir kıvama sahiptir. Ürünün bileşimi, yağlı karışımların temeli olarak, seyreltilmemiş biçimde kullanılan badem veya şeftali yağına benzemektedir. Kayısı yağında çok sayıda vitamin, doymuş asitler (linolenik, stearik, linoleik, palmitik) ve mineral maddeler (magnezyum, potasyum) bulunur. Böylece A vitamini cildin doğal nemlendirilmesinde yer alır ve elastikiyetini korumanıza izin verir, F vitamini cildin yenilenmesini hızlandırır ve yağ bezlerinin işini normalleştirmenize izin verir, C vitamini cildin elastikiyetini sağlar.

Özellikler, tedavi, uygulama

Kayısı yağı rejenere eder,tonik, anti-inflamatuar etkisi. Bu bebekler ve ergenler dahil olmak üzere herhangi cilt tipine yararlı etkileri vardır. Bu araç ile, selülit kurtulmak, daha yumuşak pürüzlü cilt yapım yara ve sıyrıklar iyileşmesini hızlandırmak, isilikte pişik, konağı etkilerini ortadan kaldırmak küçük kırışıklıkları düzeltmek olabilir.

Kayısı yağı, cilde güzel ve sağlıklı bir renk veren iyi bir nemlendiricidir. Ürün kuru cilt üzerinde yararlı bir etkiye sahiptir, yumuşatır ve bu problemde iltihabı ortadan kaldırır.

Şifa özellikleri bağışıklık, kardiyovasküler ve sinir sistemi hastalıklarında küratif bir etkiye sahiptir.

Ayrıca kayısı yağı aktif bir kullanım bulmuştur.Kozmetik ve parfüm endüstrisi, bu Balsam, kremler ve ruj yaratılması için temel oluşturur. Cildin durumunu iyileştirmek için ajanın uygulama aralığı çok geniştir. Uygulamada, kayısı çekirdeği yağı, gençleştirme etkisi üretir sesleri cilt enflamasyonu azaltır ve daha yumuşak bir cilt yapar, nemlendirir ve yumuşatır, pullanma ve kuruluk önler, ölü hücrelerin dökülmesini hızlandırır olduğu kanıtlanmıştır.

Ürünün bileşenleri insan vücudunun bağ yapılarının temelini oluşturan elastin ve kollajen sentezini uyarır.
Yatmadan önce yüz için kayısı yağı kullanmak,Göz kapaklarına az miktarda fon uygulanması ve iltihaplı, dökülme, kalınlaştırılmış yerler sorunu. Yağ biraz ılık ise, o zaman yüzün derisinin makyaj ve temizliği için mükemmel bir yol olacaktır.

Kayısı yağı ile kadınlar için bir kurtuluşGeleneksel kozmetiklere uymayan hassas ciltler. Ürün, sıradan krem ​​ile aynı işlevleri yerine getiren kapakları yatıştırır.

Petrol üzerinde olumlu bir etkisi vardırÇivi ve saç yapısını ve büyümesini, özelliklerini kısa sürede iyileştirir. Bu nedenle, kozmetik üreticisi sıklıkla balsam, şampuan, sıvı sabuna ekler. Ancak doğal kayısı yağının pahalı bir bileşen olduğu akılda tutulmalıdır, bu nedenle içerdiği kozmetikler ucuz değildir.

yemek tarifleri

Cilt bakımı için aşağıdaki kozmetik tarifleri kullanabilirsiniz.
Selülit giderici ilaçlarKayısı ve avokado yağını iki çorba kaşığı (tablo) içinde karıştırıp, iki damla esansiyel yağ biberiye, ardıç, portakal, limon eklenir.

Bir yüz maskesi oluşturmak için bir kaşık alın(masa) yağı ve bir damla esansiyel yağlar lavanta, çay ağacı, limon. Ajan, gözler yakınındaki yerleri hariç, uygulamalar veya tüm yüz bölgesinde uygulanır.





Related news

  • Araba Skoda Kodiak: özellikler, paketleme, rakiplerle karşılaştırma ve geribildirim
  • Biberiye Yağı Nasıl Kullanılır
  • Ispanakın kalori değeri: beslenme uzmanlarının tavsiyesi
  • İnsanlar neden birbirlerini değiştiriyor Bu önlenebilir mi
  • Raf kahve: ne ve nasıl pişirilir

  • Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri


    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri

    Kayısı yağı: kozmetik özellikleri